TRENDING NEWS

Μακαρονόπιτα ανοιχτή

Τα μακαρόνια της προηγούμενης ημέρας μπορούν να γίνουν μία πετυχημένη πίτα.

 Υλικά

 Για 4-6 άτομα

 Μισό κιλό μακαρόνια μισοβρασμένα Μισό πακέτο φύλλα κρούστας Μισό λίτρο γάλα 4 αυγά 250 γραμμάρια φέτα τριμμένη 100 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο Βούτυρο πρόβειο λιωμένο Αλατοπίπερο

  Εκτέλεση

Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια ίσα - ίσα να μαλακώσουν λίγο. Στρώνουμε 4 φύλλα σε ταψί βουτυρώνοντας τα ένα - ένα.

Απλώνουμε τα μακαρόνια και αναμειγνύουμε με τη φέτα. Χτυπάμε σε ένα μπολ το γάλα με τα αυγά και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα.

 Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά της ώρας στους 180 βαθμούς.

 Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

 sidagi

Related Posts

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Έχουμε στόχο την εύστοχη και αντικειμενική δημοσιογραφία.Η ομάδα μας,σας ευχαριστεί για την προτίμηση σας.
Από το Blogger.