TRENDING NEWS

Μανιτάρια στο γκριλ με ελαιόλαδο και μυρωδικά

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό μέσα σε λίγα λεπτά!


Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
4 μεγάλα μανιτάρια (150 γραμμάρια το καθένα)
Φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα
Αλάτι
Πιπέρι



Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το γκριλ του φούρνου σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Ανακατέψτε το λάδι, το σκόρδο, το θυμάρι και το δεντρολίβανο σε ένα μπολ. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Βουρτσίστε τα μανιτάρια με μείγμα λαδιού.

Βάζετε τα μανιτάρια στο γκριλ και ψήνετε για 6 – 8 λεπτά γυρίζοντας ανά 4 λεπτά.
 Μεταφορά σε πιατέλα και σερβίρετε με λεμόνι.




Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

sidagi

Related Posts

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Έχουμε στόχο την εύστοχη και αντικειμενική δημοσιογραφία.Η ομάδα μας,σας ευχαριστεί για την προτίμηση σας.
Από το Blogger.